1.  Plaatselijk Belang Windesheim

2.  Bestuur
3.  Werkgroepen
4.  Evenementen
5.  Inloopspreekuur
6.  Nieuwsbrief
7.  Lid worden
8.  Statuten
9.  Archief (onderwerpen die spelen)
10. Privacyverklaring

1. Plaatselijk Belang Windesheim en omstreken

Vereniging voor Plaatselijk Belang Windesheim is opgericht in 1979. De vereniging heeft als doel het bevorderen van een goed leef- en woonklimaat in Windesheim en omstreken. Dit kan zijn door belangen behartiging, maar ook in het organiseren van activiteiten.

Voor alle algemene onderwerpen die het dorp aangaan kunt u bij Plaatselijk Belang terecht. Plaatselijk Belang is een serieuze gesprekspartner van onder meer de gemeentelijke en provinciale overheden. Hebt u bijvoorbeeld vragen of opmerkingen over wegen, bermen, bruggen, verkeersveiligheid neem dan contact met ons op.

Bewoners en bedrijven kunnen aankloppen, maar ook de gemeente, woningbouwbedrijven en andere organisaties van buiten het dorp weten de vereniging te vinden.
Met deze website is Plaatselijk Belang zichtbaar en bereikbaar voor een ieder die haar nodig heeft.

2. Bestuur Plaatselijke Belang Windesheim e.o.

Functie Naam  
Voorzitter Dick Jansen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Secretaris Theo Haverkamp Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Penningmeester Diane Slendebroek Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Alg. bestuurslid/ jeugdzaken Andrea Wildeman-Rip Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Alg. bestuurslid (omgeving) vacature  
Alg. bestuurslid Henrique te Kiefte  
Alg. bestuurslid vacature  
Alg. bestuurslid Rubert Sluiter  
Alg. bestuurslid (Nieuwsbrief) Tieneke Zunnebeld Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 3. Werkgroepen

Het J-team Contactpersoon: Andrea Wildeman-Rip Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
https://www.facebook.com/hetj-team
Historische Vereniging Contactpersoon: R. van der Have Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dierenweide De Bergweide Dagelijks beheer: Melvin Moerman
Aanspreekpunt voor de gemeente/koepel dierenweides: Stefan Wildeman
 
Redactie Nieuwsbrief Tieneke Zunnebeld, Margriet van Bruchem Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dorpsfeestcommissie   www.dorpsfeestwindesheim.nl

4. Evenementen:

2024: 20 maart palmpasenstok versieren - 23 maart palmpasenoptocht - 26 april fiets versieren - 27 april versierde fietsenoptocht - 4 mei Dodenherdenking - 26/29 augustus Jeugdland - 23 november intocht Sinterklaas

5. Inloopspreekuur:
Op het Inloopspreekuur kunnen bewoners terecht met vragen. Aanwezig zijn de wijkmanager namens Gemeente Zwolle en bestuursleden van Plaatselijk Belang.
Inloopspreekuur 2024: 11 februari - 8 april - 10 juni - 9 september - 11 november  Tijd: 19:00-20:00 uur. Plaats: Dorpshuis Windesheim 

Algemene ledenvergadering PB: 25 maart 2024. Aanvang 20:00 uur.

6. Nieuwsbrief Plaatselijk Belang !
Wilt u iets via de Nieuwsbrief van Plaatselijk Belang onder de aandacht brengen, stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
Inleverdata kopij 2024: 14 febr - 10 apr - 12 juni - 18 september - 4 december

7. Lid worden?
U kunt lid worden van Plaatselijk Belang door dit formulier in te vullen en te sturen naar de penningmeester, D. Slendebroek: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
De contributie bedraagt 15 Euro per jaar.
Rekeningnummer PB Windesheim e.o. IBAN nummer NL38 RABO 0370 2361 49
Machtiging: Om het voor u en ons eenvoudiger te maken kunt u dit machtigingsformulier voor incasso invullen en sturen naar de penningmeester.

8. Statuten. Klik hier

9. PB Archief (onderwerpen die spelen) Klik hier

10. Privacyverklaring Klik hier  .